Nieuws

Rabo ClubSupport 2022

AmuZing doet mee met de Rabo ClubSupport.
Stem op ons via de Rabo app of op rabobank.nl

Cultuur
De vereniging is opgericht op 8 juli 1923 onder de naam Gemengde Zangvereniging Excelsior. Vanaf 8 juli 2009 zingen wij onder de naam “AmuZing”. In 2023 hopen wij ons 100-jarig bestaan te vieren! Ons repertoire bevat bekende en minder bekende popnummers en musicalmedleys vooral in het Nederlands en Engels maar ook in andere talen. Het koor telt momenteel 48 leden.

Ons doel
Wij zouden graag een workshop zangtechniek willen volgen om onze stemmen beter te kunnen gebruiken. Tevens komt in de workshop aan bod hoe we het beste nummers kunnen brengen qua dynamiek en uitstraling. Het is fijn om zoiets te kunnen doen ook om te werken aan teambuilding. We hebben tenslotte 1,5 jaar niet met elkaar kunnen zingen, dus daar moet aan gewerkt worden.
Voor de muzikale ondersteuning tijdens de repetities en uitvoeringen maken wij gebruik van MP-3 muziekbestanden die op een laptop zijn opgeslagen. De laptop is dus voor ons een onmisbaar apparaat. De huidige laptop begint echter kuren te krijgen en is aan vervanging toe. Een behoorlijke uitgave voor onze vereniging. Een bijdrage via Rabo ClubSupport is daarom meer dan welkom.

1

John Hemelop